Over RechtStaete

RechtStaete is een advocaten- en belastingadvieskantoor met als doel om hoogwaardige juridische en fiscale dienstverlening aan te bieden aan actoren op de commerciële vastgoedmarkt.

De advocaten en belastingadviseurs van RechtStaete richten zich op het vastgoedrecht in de ruimste zin des woords. Zij beschikken gezamenlijk over tientallen jaren ervaring met betrekking tot de juridische en fiscale advisering van vastgoedbeleggers en -ondernemers. Beleggingsinstellingen, projectontwikkelaars, overheden, vastgoedbeheerders, aannemers e.d. behoren tot de vaste clientèle.

Tevens vindt advisering plaats aan vermogende particulieren met betrekking tot hun nationale en internationale investeringen.

Sinds de oprichting, in 2001, is RechtStaete uitgegroeid tot een kantoor dat in de markt wordt herkend als zeer ervaren en deskundig in de juridische en fiscale vastgoedmaterie, doelgericht en als plezierige gesprekspartner.

RechtStaete heeft de ambitie om haar hoge niveau van dienstverlening te continueren, zonder haar laagdrempelig karakter te verliezen.

* * * * *

Algemene voorwaarden: /uploads/downloads/541_algemene-voorwaarden-rechtstaete.pdf
Klachtregeling: /uploads/downloads/546_klachtregeling.pdf

Laatste nieuws


column René Maat
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015 om 15:45René Maat heeft op pagina 83 van de special...
Lees verder »
Nieuwsbrief Prinsjesdag 2015
Geplaatst op: woensdag 23 september 2015 om 15:55Op 21 september jl. zond RechtStaete de...
Lees verder »

Niet voor niets kreeg RechtStaete in diverse vakbladen het predikaat: “een elite nichekantoor”.