Over RechtStaete

RechtStaete is een advocaten- en belastingadvieskantoor met als doel om hoogwaardige juridische en fiscale dienstverlening aan te bieden aan actoren op de commerciële vastgoedmarkt.

De advocaten en belastingadviseurs van RechtStaete richten zich op het vastgoedrecht in de ruimste zin des woords. Zij beschikken gezamenlijk over tientallen jaren ervaring met betrekking tot de juridische en fiscale advisering van vastgoedbeleggers en -ondernemers. Beleggingsinstellingen, projectontwikkelaars, overheden, vastgoedbeheerders, aannemers e.d. behoren tot de vaste clientèle.

Tevens vindt advisering plaats aan vermogende particulieren met betrekking tot hun nationale en internationale investeringen.

Sinds de oprichting, in 2001, is RechtStaete uitgegroeid tot een kantoor dat in de markt wordt herkend als zeer ervaren en deskundig in de juridische en fiscale vastgoedmaterie, doelgericht en als plezierige gesprekspartner.

RechtStaete heeft de ambitie om haar hoge niveau van dienstverlening te continueren, zonder haar laagdrempelig karakter te verliezen.

* * * * *

Algemene voorwaarden: /uploads/downloads/541_algemene-voorwaarden-rechtstaete.pdf
Klachtregeling: /uploads/downloads/546_klachtregeling.pdf

Laatste nieuws


Column René Maat Winter VG Visie
Geplaatst op: woensdag 16 december 2015 om 11:50René Maat heeft op pagina 73 van de...
Lees verder »
Nieuwsbrief WTC de Amstel
Geplaatst op: dinsdag 15 december 2015 om 13:50RechtStaete sponsort WTC de Amstel. In bijgaand...
Lees verder »

Niet voor niets kreeg RechtStaete in diverse vakbladen het predikaat: “een elite nichekantoor”.