Over RechtStaete

RechtStaete is een advocaten- en belastingadvieskantoor met als doel om hoogwaardige juridische en fiscale dienstverlening aan te bieden aan actoren op de commerciële vastgoedmarkt.

De advocaten en belastingadviseurs van RechtStaete richten zich op het vastgoedrecht in de ruimste zin des woords. Zij beschikken gezamenlijk over tientallen jaren ervaring met betrekking tot de juridische en fiscale advisering van vastgoedbeleggers en -ondernemers. Beleggingsinstellingen, projectontwikkelaars, overheden, vastgoedbeheerders, aannemers e.d. behoren tot de vaste clientèle.

Tevens vindt advisering plaats aan vermogende particulieren met betrekking tot hun nationale en internationale investeringen.

Sinds de oprichting, in 2001, is RechtStaete uitgegroeid tot een kantoor dat in de markt wordt herkend als zeer ervaren en deskundig in de juridische en fiscale vastgoedmaterie, doelgericht en als plezierige gesprekspartner.

RechtStaete heeft de ambitie om haar hoge niveau van dienstverlening te continueren, zonder haar laagdrempelig karakter te verliezen.

Algemene voorwaarden

Laatste nieuws


Dam tot dam loop 2014
Geplaatst op: vrijdag 26 september 2014 om 14:45Zondag 21 september 2014 heeft het RechtStaete...
Lees verder »
Cycle Tour Amsterdam
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014 om 16:45Op 15 juni 2014 heeft Ton Oostenrijk als lid...
Lees verder »

Niet voor niets kreeg RechtStaete in diverse vakbladen het predikaat: “een elite nichekantoor”.